Specialismen

We dragen graag bij aan verenigingen met een maatschappelijke betekenis, die tot doel hebben haar leden inhoudelijk te laten groeien. Buvoo heeft expertise in verenigingen in de (geestelijke) gezondheidszorg en ondersteunt zelfstandige trainers. Maar uiteraard zijn verenigingen uit andere branches ook welkom. We zijn er trots op dat we veel verschillende partijen effectief kunnen bedienen.

Wetenschap

In de wetenschap blijft onderzoek gaande waardoor de markt in beweging blijft en daarmee ook de beroeps- en belangenverenigingen. Buvoo neemt alle administratieve zaken uit handen, maar weet ook accreditatie- en registratieprocessen efficiënt te beheren en draagt zorg voor een soepele organisatie van events, symposia en lezingen. Wat ons betreft essentiële onderdelen voor het bevorderen van professionele ontwikkeling en het waarborgen van kwaliteitsnormen binnen de sector. Door deze focus helpt Buvoo kennisdeling en innovatie binnen de gemeenschap te stimuleren, waardoor leden op de voorgrond van hun vakgebied blijven.

Wat klanten over ons zeggen

Buvoo biedt zoveel meer! Met hun professionaliteit, warme betrokkenheid, proactiviteit en flexibiliteit vervullen ze al jarenlang een belangrijke spilfunctie binnen onze vereniging. Next level verenigingsondersteuning!
Jiska Weijermans - Voorzitter VEN (Vereniging EMDR Nederland)
Sinds 2 jaar is de LVMP (Landelijke Vereniging Medische Psychologie) met Buvoo in zee gegaan om een stap in professionalisering te maken. Dit verloopt naar volle tevredenheid. Buvoo biedt verschillende diensten aan, zij werken onderling als team samen en denken vooral mee om onze vereniging op een next level te krijgen.
Evanne Spanhoff – Secretaris LVMP
Het KNGMG heeft sinds 2020 zijn ledenadministratie bij Buvoo ondergebracht. De overstap was eenvoudig en de samenwerking bevalt ons erg goed.
Annemieke van den Beukel - Bestuurslid/Penningmeester KNGMG
Buvoo neemt al het werk en je zorgen uit handen, zodat jij je alleen met de inhoud bezig kunt houden. Een fijn team!
Erik ten Broeke - Eigenaar NEI
Daikin Nederland zocht eind 2019 een betrouwbare partij voor ondersteuning bij het beheer, de uitvoering en nazorg van de servicetrainingen. Na een flinke zoektocht zijn we bij Buvoo uitgekomen. De samenwerking bevalt al ruim 4 jaar uitstekend. Buvoo is scherp, snel en uitermate klantvriendelijk. Dat de samenwerking goed bevalt blijkt wel uit het feit dat de werkzaamheden gestaag worden uitgebreid...
Ronald de Feyter - Operationeel Product Manager & Coördinator Kennis & Opleidingen - Daikin Nederland B.V.

Zorg

De zorg omvat een breed scala aan diensten en is daarmee een complexe branche. Al vele jaren maken verenigingen binnen de (psychische) zorgsector deel uit van ons vertrouwde portfolio, waarbij we zorgen dat de ondersteuning voldoet aan de geldende normen, richtlijnen en wet- en regelgeving.

Als verenigingsbureau weet Buvoo administratieve taken voor verenigingen in de zorgsector te vereenvoudigen. Dat voelt voor veel klanten als een aangename verrassing in een vaak complexe wereld. Deze ondersteuning helpt bij het up-to-date houden van de vakkennis, bevordert levenslang leren en zorgt dat leden voldoen aan de hoge eisen en accreditaties van de hedendaagse zorgpraktijk.

Onze klanten

Groeipijn?

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Tijdens een vrijblijvend gesprek gaan we graag dieper in op je hulpvraag.

Schakel Buvoo in

Ontdek de toekomst

Buvoo investeert in technologie en innovatie, waardoor verenigingen toegang hebben tot de nieuwste tools en platforms.

Vertel mij meer

Ik sta graag voor je klaar.