Over ons

Bij Buvoo staat een gemotiveerd team klaar dat trots is op elk succes, of het nu gaat om het verwelkomen van een nieuwe klant, een geslaagd event of het implementeren van een nieuwe ICT-oplossing. We zijn altijd enthousiast om efficiëntere manieren te vinden en samen te werken.

Onze missie

Bij Buvoo hebben wij een duidelijke missie: het ondersteunen van verenigingen en trainers/coaches die een relevante maatschappelijke betekenis nastreven.
Wij stellen onze energie, kennis en ervaring beschikbaar om onze partners te helpen hun leden en klanten te binden, te ontwikkelen en inhoudelijk sterker te maken.

Onze kernwaarden staan centraal: plezier en voldoening in het werk, persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en een moderne werkomgeving. Wij zijn proactief, innovatief, efficiënt en persoonlijk in alles wat we doen.

Onze visie is om voor het einde van 2029 een toonaangevende speler te worden op het gebied van full service dienstverlening aan beroepsverenigingen en trainers/coaches in Nederland.

Wij zijn Buvoo - uw Next Level Verenigingsbureau.

Ontmoet ons team

Ons team telt enkel zelfstandige en gedreven mensen die waarde hechten aan hun vrijheid én verantwoordelijkheid.

Wat klanten van ons vinden

Buvoo biedt zoveel meer! Met hun professionaliteit, warme betrokkenheid, proactiviteit en flexibiliteit vervullen ze al jarenlang een belangrijke spilfunctie binnen onze vereniging. Next level verenigingsondersteuning!
Jiska Weijermans - Voorzitter VEN (Vereniging EMDR Nederland)
Sinds 2 jaar is de LVMP (Landelijke Vereniging Medische Psychologie) met Buvoo in zee gegaan om een stap in professionalisering te maken. Dit verloopt naar volle tevredenheid. Buvoo biedt verschillende diensten aan, zij werken onderling als team samen en denken vooral mee om onze vereniging op een next level te krijgen.
Evanne Spanhoff – Secretaris LVMP
Het KNGMG heeft sinds 2020 zijn ledenadministratie bij Buvoo ondergebracht. De overstap was eenvoudig en de samenwerking bevalt ons erg goed.
Annemieke van den Beukel - Bestuurslid/Penningmeester KNGMG
Buvoo neemt al het werk en je zorgen uit handen, zodat jij je alleen met de inhoud bezig kunt houden. Een fijn team!
Erik ten Broeke - Eigenaar NEI
Daikin Nederland zocht eind 2019 een betrouwbare partij voor ondersteuning bij het beheer, de uitvoering en nazorg van de servicetrainingen. Na een flinke zoektocht zijn we bij Buvoo uitgekomen. De samenwerking bevalt al ruim 4 jaar uitstekend. Buvoo is scherp, snel en uitermate klantvriendelijk. Dat de samenwerking goed bevalt blijkt wel uit het feit dat de werkzaamheden gestaag worden uitgebreid...
Ronald de Feyter - Operationeel Product Manager & Coördinator Kennis & Opleidingen - Daikin Nederland B.V.

Groeipijn?

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Tijdens een vrijblijvend gesprek gaan we graag dieper in op je hulpvraag.

Schakel Buvoo in

Ontdek de toekomst

Buvoo investeert in technologie en innovatie, waardoor verenigingen toegang hebben tot de nieuwste tools en platforms.

Vertel mij meer

Ik sta graag voor je klaar.